مشاوره حقوقی رایگان - خسارت واریز تنخواه به حساب شخصی

سلام
من به عنوان مدیر مالی ی شرکت پیمانکاری استخدام شدم اوایل مبالغ جزیی برای خرید ضروری بحساب شخصی ام واریز می‌شود کم کم ک زیاد شد اعتراض کردم ک کارت شرکت بهم بدین یک عدد سفته 5٠تومان سفیدامضاگرفتن که کارت شرکت صادرکنن ولی هیچی برای اخذ سفته صورتجلسه نشد(شاهد٣نفراست) هم هزینه کارمزد بهم ندادن هم پرتی حساب کم نکردن هم هر چ مدارک گم شده توی این مدت (چندبار دراتاقم بازشده مدارک بهم ریخته شده صورتجلسه همکاری‌ها اتاق موجود هست)قول دادن کم نمی‌کنیم می‌دونیم چون حافظ مال شرکت هستی خوب کارمیکنی سمت داری می‌خوان کم بیاری بزننت زمین ولی تمام اینها اخرسال از مطالباتم کم کردن حالا با سفته که دستشونه تهدید میکنن اکرشمایت کنی هیچی ازت قبول نمی‌کنیم سفته می‌ذاریم اجرا
سوالم اینه آیا میتوانم شکایت کنم ؟آیا حق داشتن مطالباتم کم کنن بابت مدارک گم شده ایاواریز٣میلیارد بحساب شخصی ام ک نمیتوانم وام بگیرم یارانه قطع شده هزینه کارمزد و مالیات که بدهکار میشم ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی توسط شما به استناد شهادت شهودتان وجوددارد.
سوال دوم:درصورت اثبات شما از طریق شکایت ودرنهایت ارجاع به کارشناس حسابرسی و اعلام نظر کارشناس مبنی بر تایید گفته های شما خیر.
سوال سوم: درصورت اثبات توسط شماامکان طرح دعوی وجوددارد.