مشاوره حقوقی رایگان - فرایند انحصار وراثت

سلام وقتتون بخیر
برای گرفتن حصر وراثت جد پدری بدون داشتن مدارک کامل دیگر ورثه چگونه باید اقدام کرد؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با داشتن مدارک یکی از ورثه هم قابل طرح است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و از مرجع قضایی درخواست استعلام از اداره ثبت احوال را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
با استعلام از ثبت احوال انجام میشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست دهید ازشورای حل اختلاف تقاضای استعلام اداره ثبت احوال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شورا می تواند از ثبت احوال استعلام کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به استعلام از سازمان ثبت احوال است تا بر اساس آن درخواست انحصار وراثت به نتیجه برسد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام گواهی فوت و درخواست از ثبت احوال در دادخواست ذکر بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است یکی از وراث وکیل بگیرد خودتان هم می‌توانید شخصاً اقدام کنید با سلام نیازی به داشتن مدارک نیست می‌توانید درخواست استعلام کنید