مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام و خسته نباشید. بنده مادرم حدود 3 ماه فوت کردند مادرم و من هردو شریک منزل بودیم ملک هم قولنامه است پس از فوت مادر وراث قصد فروش به غیر را دارند و بنده هم چون شریک هستم تا حدودی 60 درصد سهم هستم میخواهم مراحل انحصار وراثت و مراحلی که کارشناس به ملک قیمت بگذارد رو بدونم خیلی ممنون میشم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تسلیت عرض می کنم
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید
آنگاه اگر توافقی بفروشید بهتر است
وگرنه النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست اخذ گواهی حصر وراثت طرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست صدور گواهی انحصار ورثه بدهید بعد اگر پول دارید که سهم الارث بقیه وراث را بدهید، ابتدا از یک نفر کارشناس رسمی دادگستری در رشته راه و ساختمان بخواهید قیم گذاری نماید، بعد یک جلسه بگیرید و صورتجلسه تهیه کنید و... توضیح بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم و فروش بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شورلی حل اختلاف برای انحصار وراثت اقدام نمایید اگر وراث همگی توافق بر قیمت خاصی دارید نیاز به کارشناسی نیست در غیر اینصورت از طریق محاکم تقسیم ترکه یا فروش ملک مشاع را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درخواست فروش مال مشاع بدهند کارشناس قیمت تعیین می کند همه می توانند در مزایده شرکت کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید
تا تمام ورثه مشخص گردند

و چون ملک قولنامه ای میباشد
بهتر است که ملک را با توافق تمام ورثه انتقال بدهید و نیاز به کارشناسی نمیباشد

ولی اگر برای انتقال ملک ، ورثه
توافق ننمایند شما باید دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و چون ملک غیر قابل افراز میباشد دادگاه حکم به فروش مال خواهد داد و

و در این حالت ، شما باید ابتدا مالیات بر ارث را پرداخت نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یک نفر از وراث ب نمایندگی از بقیه دادخواست گواهی انحصار وراثت میدهد و در شورای حل اختلاف تقدیم میکند و سپس دادخواست تقسیم ترکه میدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای انحصار وراثت باید دادخواست بدهید و قیمت هم توافق ست

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام ابتدا برای انحصار وراثت در شورای حل اختلاف اقدام کنید سپس دادخواست تقسیم ماترک

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به نمایندگی از بقیه وراث دادخواست تقاضای گواهی انحصار وراثت دهید تا در شورای حل اختلاف رسیدگی شود و سپس دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هر یک از وراث حین الفوت دهید تا میزان دقیق سهم هر یک کارشناسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با توافق بفروشید مبلغ اعلامی شما ملاک است ونیازی به کارشناسی نیست ولیکن اگر از طریق دادکاه بفروشید کارشناس تعیین میشود واصولا حداقل ده درصد زیر قیمت منطقه قیمت گذاری میکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا انحصار وراثت مطرح نمایید در صورت توافق بر قیمت می توانید انتقال دهید در غیر این صورت تقسیم ترکه مطرح تا کارشناسی و به مزایده رود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شورای حل اختلاف محل اقامتگاه مراجعه کنید و با آماده کردن مدارک مورد نظر اقدام به اخذ گواهی مربوطه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا گواهی انحصار وراثت اخذ میکنید سپس در صورت عدم توافق بر فروش یا ساخت، گواهی عدم امکان افراز از ثبت گرفته و دادخواست فروش ملک‌مشاعی میدهد تا کارشناس تعیین و ملک از طریق مزایده به فروش برسد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی انحصار وراثت انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درشورلی حل اختلاف برای انحصار وراثت اقدام نمایید اگر وراث همگی توافق بر قیمت خاصی دارید نیاز به کارشناسی نیست در غیر اینصورت از طریق محاکم تقسیم ترکه یا فروش ملک مشاع را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول انحصار وراثت صورت میگیرد و بعد اگر در مورد فروش توافق نداشتید باید دستور فروش از دادگاه بگیرید و ملک ارزیابی میشود و سپس از طریق مزایده به فروش میرسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تقاضای گواهی انحصار وراثت نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق شورای حل اختلاف محل وفات اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

,از طریق دفتر خدمات دادخواست انحصار وراثت بدهید