مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل

باسلام و خسته نباشید.
همکاران محترم زحمت کشیدند تا حدودی راهنمایی کردند ولی میخوام بپرسم اگر وکیل بخوام که تمام کارهارو انجام بده هزینه اش چقدر میشه
من در اینستا حدود 3 ماه پیش مدرک و استعلامی میخواستم و این شخص از من 130 میلیون گرفت و نه مدرک نه استعلام نه جواب تلفن من فقط یک شماره تلفن ازشون دارم خودم وقت رفت به قضایی و درخواست و دادنامه و اینها ندارم میخوام ببین به نتیجه میرسم و برای وکیل هزینه اش چقدر هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
حق الوکاله وکیل کاملاً توافقی است

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

توافقی هست حق الوکاله و وکیل نیازه مدارک شمارو بررسی کنه تا بتونه بهترین مسیر رو برای دعوا انتخاب کنه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و اما حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد و ارزش کار وی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

براساس توافق بین طرفین تعیین میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق الوکاله امری توافقی بین وکیل و موکل است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک شما است و سپس حق الوکاله تعیین می‌شود با توجه به مبلغ 20 درصد خواسته