مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام . وقتتون بخیر.‌ خانمی هستم که پدرم دو دانگ یک مغازه رو به نامم زده . و 4 دانگ همان مغازه را به نام برادرم زده . هر کدام سند جداگانه داریم .‌ ملک مشاعی هستش . الان برادرم از روزی که سند به نامم خورده برای تنظیم اجاره نمیاد که سهم منو ازم اجاره کنه ..‌ مفت نشسته تو ملکم . منم وکیل گرفتم ..‌ وکیل واسه دادخواست دارن اقدام میکنن . میخوان کل ملک رو واسه فروش بزارن تا از فروش ملک بتونم سهم نقدی خودمو بردارم چون میخوام سهمم فروخته شه . فقط سوالم اینه که من شهر دیگه ای زندگی میکنم .‌ هزینه رفت و آمد من ، کل مبلغی که وکیل داره ازم میگیره و هزینه های دیگر از جمله خسارت روزهایی که توی ملکم نشسته و پولی نداده رو میتونم توسط وکیل از برادرم بگیرم .‌ الان وکیل صد میلیون ازم پول میخواد واسه انجام کار . آیا کل این مبلغ رو میشه از برادرم گرفت .. چون شخصی به من گفتن مثلا از صد میلیون پول وکیل فقط 15 میلیون رو میشه از برادرت گرفت باقیشو خودت باید پرداخت کنی ? ؟ آیا حقیقت داره ؟ آخه گناه من چیه باید ضرر مالی کنم واسه ملکی که سند دارم و حقمه . لطفا راهنماییم کنید ?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حق الوکاله طبق تعرفه دولت از محکوم علیه مطالبه میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حق الوکاله وکیل به میزان تعرفه قابل مطالبه است
و اگر شما سند مالکیت رسمی دارید شما باید دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید

و در صورت فروش ملک در مزایده ، هزینه های اجرا و هزینه مزایده و نیم عشر قابل مطالبه است

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام درمورد حق الوکاله مبلغی که در فرم وکالتنامه درج شده باشد قابل دریافت است . هزینه های کارشناسی و هزینه دادرسی طبق فیش واریز قابل دریافت است . هزینه رفت و آمد با وجود وکیل قابل دریافت نیست .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نه تنها این پرونده بلکه در هیچ یک از پرونده های دیگر نیز در صورت برنده شدن نمیتوان کل حق الوکاله را از طرف دیگر گرفت و صرفا میتوان حداقل تعرفه قانونی را از طرف مقابل گرفت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد و مدارک شماست در ضمن حق الوکاله وکیل طبق تعرفه قانونی به شرط تصریح قابل وصول است اگر حکم به نفع شما صادر و قطعی شود مضافاً اینکه راه کارهای دیگری هم هست که بتوان با هزینه کمتر اقدام گرد ...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرفا حق الوکاله وکیل طبق تعرفه قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید در قرارداد مالی که با وکیل منعقد می کنید تمام این موارد را در آن می آوردید تا وکیل مجبور شود همه را رعایت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحت شرایطی قابل دریافت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط تعرفه حق الوکاله قابل دریافت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و با ارائه دلایل و مدارک موجود و تحت بررسی قرار دادن و مطالعه آن ها می توان اظهار نظر دقیق حقوقی را ارائه داد .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله فقط طبق تعرفه قانونی دادگاه پول وکیل را می گیرد و به شما می پردازد. البته در دستور فروش می توانید قرارداد خود با وکیل به دادگاه ارائه کنید تا ایشان را محکوم به پرداخت نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی اسناد و مدارک میباشد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

تا میزانی که حق الوکاله وکیل در قرار داد الکترونیک درج شده و تمبر ابطال کرده میتوانید از برادرتان مطالبه کنید، مشروط به اینکه از میزان تعرفه تجاوز نکند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اجرت المثل ایام تصرف ، تاخیر تادیه ، هزینه دادرسی، نیم عشر و هزینه مزایدا و همینطور حق الوکاله وکیل مطابق با تعرفه قابل دریافت است و جای نگرانی نیست