مشاوره حقوقی رایگان - سوال برای 5 درصد جانبازی

بعد از دوسال دوندگی با 33ماه جبهه و5عملیات 5در صدجانبازی برای من زدن آنهم بصورت پیامک و حالا باید به کجا مراجعه کنم برای دریافت کارت جانبازی 5درصد باتشکر ...

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنیاد جانبازان مراجعه کنید البته اگر تا بحال اعتراضی نکردید میتوانید اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود این امر را از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران تحت پیگیری خود قرار دهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به بنیاد امور ایثارگران مراجعه کنید