مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کارت جانبازی

باسلام.
من اسفند سال 1359 در امادگاه هنگام بارگیری تجهیزات در پادگان از ناحیه مچ دست راست دچار اسیب دیدگی عصب و تاندوم شدم ودچار محدودیت حرکتی دست راست شدم و به همین دلیل معافیت پزشکی به من دادند.
سوال
من الان 60 سالمه با توجه به اینکه هیچ اقدامی جهت گرفتن کارت جانبازی نکرده ام و این مشکل همچنان برای من وجود دارد ایا امکان پیگیری و اخذ نتیجه مثبت برای من وجود دارد؟ اگر امیدی هست بنده را جهت پیگیری راهنمایی بفرمایید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

گرفتن کارت جانبازی کارت جانبازی جانبازی