مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه تجاری

سلام..در فروشگاهی حدود شش سال است فعالیت دارم از ماه شهریور 400 الی شهربور 401 قرارداد شفاهی بوده است در پایان این قرار داد شفاهی درخواست 5 برابری اجاره را کردند وقت هم ندادند و شکایت کردند که هنوز پس از یکسال به نتیجه نرسیده است هفته پیش جهت اجرت المثل تامین خواسته دادند و فلان مبلغ را درخواست نموده و حساب مرا مسدود کرده اند لازم به توضیح است اجاره یکسال اخیر را هم 20 درصد ضافه بصورت کامل دریافت داشته اند آیا مبلغی بیشتر از آنچه در آخرین قرارداد مکتوب که به عنوان مبلغ اضافه در صورت تخلیه نکردن درج شده را میتوانند دریافت نمایند..متشکرم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سوال شما کمی تناقض دارد اگر قرارداد مکتوب وجود دارد و مبلغ ذکر شده است طبق قرارداد محکوم به پرداخت خواهید شد