مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی آموزش و پرورش

من نیروی خرید خدمت در آموزش و پرورش هستم. امسال برای استخدامی کارنامه سبز شدم کلی هم فعالیت و امتیاز دارم اما همون اول ارزیابی مدارک فقط سابقه خرید خدمت و تاهل و فرزند رو حساب کردند یک ماهو هفت روز سنم زیاد شد در صورتی که سازمان سنجش اعلام کرده اگر آزمون قبول بشین استخدام میکنیم لطفا راهنمایی بفرمایید من الان چطور حقم رو بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا از مرجع مربوطه شکایت نمایید سپس می‌توانید از طریق دیوان محترمه عدالت اداری نیز موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنامه به اداره کل آموزش و پرورش شهر خود ارسال کنید و در این اظهارنامه به شکل رسمی و قانونی، اعتراض خود را اعلام کنید. اگر به شکایت شما ترتیب اثر ندادند از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به شکایت همراه با دلایل و مدارک خود اقدام کنید.