مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین شخصی در محل مشاع

سلام ...مالک یک طبقه در مجتمع 4 واحدی بدون اجازه و با اعلام مخالفت 3 مالک دیگر که تصمیم به نصب دوربین داشته اند، اقدام به نصب دوربین مداربسته در راهروی طبقه خود و دو قسمت از پارکینگ مشاع مجتمع کرده است . باتوجه به این که با دریل کاری و کابل کشی باعث خسارت هم شده است ، لطفا بفرمایید چه اقدام قانونی برای جمع کردن دوربین و خسارت وارده این فرد می توانیم انجام دهیم؟ تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قسمت اختصاصی خود را دوربین گذاشته باشد مانعی ندارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بابت خسارت به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید و درآن موضوع دوربین را مطرح نمایید