مشاوره حقوقی رایگان - ملک دارای عقب نشینی

با سلام و درود خدمت وکلای محترم
خانه قولنامه ای به مساحت 120 متر مربع را طی مبایعه نامه خریدم ... خانه فوق دارای عقب نشینی به مساحت 70 متر مربع میباشد که میماند 50 متر و فروشنده آن را اعلام نکرده و در مبایعه نامه هم بابت عقب نشینی هیچ مطلبی ذکر نشده و همچنین در مبایعه نامه دقیقا این جمله نوشته شده قیمت خانه چهار میلیارد و پنجاه میلیون به هر متر 33/750 میلیون ... آیا می‌توان بر علیه فروشنده دادخواست بدهم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
بله
باید مبایعه نامه شما توسط وکیل بررسی بشود تا دادخواست مناسب طرح گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد شما از این چهار برگی‌های جدید باشد یک بندی دارد فکر می‌کنم در قسمت 6 که به این موضوع اشاره شده است اگر آن وجود داشته باشد می‌توانید معامله را فسخ نمایید و ضرر و زیان نیز دریافت کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله اگر از این موضوع اطلاع وشما رو در جریان نگذاشته باشد شما می توانید شکایت نمایید ولی قبل مشاوره صحیح حتما مبایعنامه باید توسط وکیل مطالعه گرددتا راهنمایی درست انجام گیرد