مشاوره حقوقی رایگان - شرایط جانبازی و معلولیت حین خدمت

با سلام
بنده سرباز پادگان 24 بعثت شهرستان بروجرد هستم
در تاریخ 1398/01/29 طی ماموریت به منطقه عملیاتی تنگ کنشت واقع در استان کرمانشاه منتقل شده و در اثر تیر اندازی یکی از سربازان هم رزم از ناحیه ریه و کتف دچار مصدومیت شده و پس از جراحی تقریبا یک سوم ریه سمت چپم را از دست داده و در حال حاضر جواب کمیسیون پزشکی نیامده
لذا خواهشمندم بنده را راهنمایی فرمائید با توجه به اینکه حادثه در منطقه عملیاتی اتفاق افتاده به اینجانب جانبازی تعلق میگیرد یا معلولیت حین خدمت ؟
ضمنا برای تعلق گرفتن مستمری در قانون معلولیت حین خدمت باید شامل کدام یک از ماده های این قانون باشم؟
و برای آگاه شدن از حق و حقوق خود کدام یک از قوانین رو مطالعه کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

معلولیت حین خدمت به شما تعلق می گیرد برای سایر موارد به بگان مربوطه مراجعه کنید