مشاوره حقوقی رایگان - میزان مقصر بودن در تصادف با عابر پیاده در بزرگراه

سلام وقت بخیر
من داشتم پیاده از عرض بزرگراه جاده قدیم عبور میکردم.فاصله ام از پل هوایی حدود 400 متر بود.
یک خودرو از راست سبقت گرفت و یک دفعه جلوی من ظاهر شد و به من برخورد کرد و پای من شکست.
افسر 5050 مقصر اعلام کرد. میخواستم بدونم اگر من بخواهم اعتراض کنم تاثیری در میزان مقصر بودن دارد؟
من یک جایی خوندم که اگر عابر 100 درصد هم مقصر باشد بازهم دیه کامل میگیرد.
میخواستم بدونم اصلا این 5050 بودن تاثیری در میزان دیه دارد؟ و در کل چه تاثیری دارد وقتی عابر دیه کامل را با وجود 100 مقصر بودن میگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگرتصادف دربزرگراه که مختص عبور وسائط نقلیه میباشد انجام گرفته باشد،وباعنایت به اینکه فاصله پل عابر باشما کم بوده. به نظر میرسد درصد تقصیر کارشناسی مناسب باشد.بهرحال امکان اعتراض به نظریه کارشناسی درصورت تمایل دارید،ونتیجه آن مشخص نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس با توجه به تمامی جهات و اینکه در بزرگراه بوده این را اعلام کرده‌اند با این حال میتوانید نسبت به آن اعتراض منید