مشاوره حقوقی رایگان - همسایه ازاری سرقت و تهدید با چاقو

از همسایه شکایت کردم چند روز دیگه دادگاهمونه هیچی از این چیزا سر در نمیارم تاحالا نرفتم بلد نیستم چی باید کنم در دادگاه چی بگم شرایط گرفتن وکیل هم ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
دلایل محکمه پسند دارید ارائه دهید
لایحه تخصصی تنظیم گردد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماشاکی هستید قرارنیست شماچیزی بگید اگر دلایل شما مبنی بر سرقت وتهدید کافی باشد نتیجه بخش وگرنه خیر مدارکی چون شهادت شهود وگزارش110و...بهرحال اگر مدارکی دارید وضمیمه شکایت نموده اید ومحکم است فعلا در ابتدا متهم باید برای رفع اتهام دفاع کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دادسرا و دادگاه به دلایلی که دال بر وقوع جرم است مانند اقرار، شهادت شهود و اسناد اشاره کنید. البته لازم به ذکر است که معمولا ابتدا به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش ارجاع می‌شود و در صورت عدم حصول سازش، پرونده به دادسرا و سپس دادگاه ارجاع داده خواهد شد.