مشاوره حقوقی رایگان - همسایه طبقه پایین

سلام وقتتون بخیر
بچه های همسایه های بغلی یا طبقه بالایی ما خیلی بدو بدو میکنن، همسایه طبقه پایین ما هر موقع این صداهارو می‌شنوه با شدت میکوبه به دیوار ما فکر می‌کنه صدا از خونه ماست ، چندین بار محترمانه تذکر دادیم اینکارو نکن ولی هر سری میگن که شما یا بچه شما داره میدوئه گفتیم بچه ما اصلا تو خونه نمیدوئه بچه های همسایه بالایی یا بغلی ما هستن که میدوئن ولی گوش این همسایه بدهکار نیست به همسایه بغلی هم تذکر دادیم ولی خودشو میزنه به اون راه و به دروغ میگه بچه های من ساکتن، همسایه طبقه پایین حتی توی روز یا نصف شب میزنه به دیوار اینکارشون باعث شده من تپش قلب و استرس بگیرم و پسرمم شب اداراری گرفته و هرشب میگه مامان همسایه میاد بالا میخواستم ببینم چیکار باید کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم بگیرید یا صدا را ضبط کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق اظهارنامه به همسایه خود به شکل قانونی و رسمی اعلام کنید تا در صورت ادامه اعمال نامتعارف خود به جرم مزاحمت شکایت خواهد شد و شما با شهادت دو مرد میتوانید این جرم را به اثبات برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مطابق عرف دویدن بچه داخل واحد امری طبیعیه و از عواقب زندگی شهری و آپارتمان نشینی هست ولی مشروط به اینکه در ساعات غیرمعمول مثل یک شب این اتفاق نیوفته. علت اینکه صدای دویدن یا راه رفتن به طبقه پایین منتقل میشه برمیگرده به سازه و نحوه ساخت ساختمان. در سازه هایی که از تیرچه بلوک و یونولیت استفاده میکنند اغلب صدای پا به طبقات پایینتر منتقل نمیشه این مشکل معمولا در ساختمانهای قدیمی که سازه غیر استاندارد و طاق ضربی باشه رخ میده. ساکن و مالکی که در این ساختمان با چنین سازه ای زندگی میکند علی الاصول باید توقعاتش را با ساختمان محل سکونتش مطابقت بدهد چون قرار نیست بچه های زیر سن هم مثل آدم کبیر و بالغ آهسته راه بروند و در بچگی مثل بزرگسالان رفتار کنند.هیچ دادگاهی نمیتونه بچه را محکوم به ندویدن بکنه

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بدوا گفتگو و سعی در حل مسالت امیز کنید ثاگر مفید واقع نشد اظهارنانه و نهایتا شکایت رفع مزاحمت