مشاوره حقوقی رایگان - تشابه اسمی و صادر شدن حکم

با سلام و خسته نباشید. من چند ماه پیش تو ثنام یه ابلاغیه اومد که بابته سرقت مستوجب تعزیر به من 3 سال حکم دادن که من روحمم خبر نداشت . وکیل گرفتم و جالب اینجاست که ایشان اعتراضی مبنی بر حرفای بنده بر روی پرونده گذاشتن و بعد از سه ماه حکم قطعی من سیزده ماه صادر شد واسه خلاف نکرده .هر سری هم از وکیل درخواست کردم که یه خلاصه پرونده و یا شماره شاکی و یا .. به من بدن همش امروز فردا کرد .تا اینکه خودم با مادرم ادرس شاکی رو پیدا کردم و رفتم و با شاکی صحبت کردم و متوجه شدیم تشابه اسمی بوده و متهم تو زندانه اوین هستش. الان من چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، با تقاضای شاکی و مراجعه نزد قاضی صادر کننده حکم قطعی درخواست اصلاح دادنامه بدید و در صورت اینکه پذیرفته نشد تنها راه حل این که شاکی درخواستی با مشخصات دقیق سجلی شما و وارد نمودن کد ملی به شما اعلام رضایت کنند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید فقط درخواست
اعاده دادرسی را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه تقاضای اصلاح رای رانمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با دادگاه با حضور شاکی صحبت کنید.رای اصلاح شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موضوع را از طریق مرجع قضایی و شعبه مربوطه اطلاع رسانی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درصورت عدم اصلاح رای توسط شعبه باید اعاده دادرسی شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شما می توانید به همراه شخص به واحد اجرای احکام رفته ورضایت ایشان را نسبت به خودتان را ثبت کنید