مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به رابطه نامشروع با مرد متاهل

سلام خانمِ مدیر من باهام تماس گرفت
و گفت شما چرا با شوهر من صمیمی هستید و این چه پیام هایی هست که به شوهر من دادید
پیام هایی ک دادم فقط کاری بوده و پیام من به همکار دیگرم بود کپی کردم براشون فرستادم چون که این آقا مدیر من بوده و من باید ایشون رو در جریان میزاشتم
و پیام ها مشخصه تو چه ساعتی برام فرستادن و چند دقیقه بعدش من پیام رو کپی میکنم میفرستم
در جواب گفتم خانم من نصف سن شما سن دارم زشته ما فقط همکاریم این چه حرفیه
که گفت تو خجالت بکش که با شوهر من دوستی همون مثل تو به درد شوهر من میخوره
هم پیام ها را و هم صدا این خانم را جهت اثبات حرف دارم
این اتفاق 2 بار دیگه افتاد چشم بستم چیزی نگفتم
میشه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا این حد قابل شکایت نیست.
من بعد با آقایان رفتار بسته تر ی داشته باشید. نیازی به صمیمیت نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت به نتیجه نمی‌رسد بهتر است موضوع را مسالمت آمیز حل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به شرایط توصیف شده در متن سوال شکایت شما بی ثمر خواهد بود.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما اگر مستقیماً جرمی را به شما منتسب نموده باشد امکان طرح شکواییه علیه ایشان وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه
به صرف آنچه در سوال آمده است امکان طرح شکایت و نتیجه مطلوب دشوار است مگر دلایل دیگری و موارد دیگری وجود داشته باشد.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام میتوانید به جرم توهین و افترا و مزاحمت ازشون شکایت کنید
ولی سعی کنید روابطتون را در حد همکاری نگه دارید