مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام
شوهر خواهر من به شدت به خواهر من شک داره و‌ مدام بهش تهمت میزنه که با ادمهایی در ارتباط هستی … الان هم میخواد که از طریق اشنایانی که در پلیس فتا داره اطلاعات کامل گوشی خواهرم رو در بیاره … ما مطمئن هستیم که خواهرم با کسی در ارتباط نیست، ما چطور میتونیم اعاده حیثیت کنیم، ضمن این که شوهر خواهرم معتاد هم هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خواهر شما می‌تواند شخصاً یا توسط وکیل تحت عنوان افترا شکایت نماید دلایل تان چیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول سعی کنید مدارکی دال بر اعتیاد وی بدست آورید دوم اینکه اگر شکایت کرد یا نزد اشخاصی دیگر تهمت روابط نامشروع به خواهرتان زد باید بازهم با مدرک و استشهادیه خواهرتان از او شکایت اعاده حیثیت و تهمت و قدف کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تهمت زده و شاهد دارید می توانید شکایت کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر جایی این تهمتها را زد ازش با ارایه شهود شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر بتوانید دال بر اعتیاد و ضرر رساندن آن به اساس زندگی مشترک جمع آوری کنید می توانید درخواست طلاق نمایید ضمنا اینکه به صرف شک نمی توان به دیگری تهمت زد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
بدوا سعی نمایید از طریق مشاوره حس بد بینی را از ذهن ایشان پاک نمایید در صورت عدم نتیجه می توانید با داشتن مدرک شکایت نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اتهامی که شوهر خواهر تان به خواهر تان وارد کرده رد شود آن زمان خواهر تان می تواند تحت عنوان افترا شکایت کند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که دلیل و مدرکی مبنی بر تهمت داشته باشد میتواند شکایت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قبل از اقامه شکایت و بدون دستور مقام قضایی ، زوج نمیتواند
به پیام ها و تماس های زوجه دسترسی پیدا نماید

اگر زوج شکایت ‌نمایید و سپس زوجه تبرئه گردد یا زوج به زوجه جرمی را نسبت بدهد زوجه میتواند شکایت افترا و اعاده حیثیت را مطرح نماید
ولی باید سؤ نیت زوج احراز گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلیل و مدرکی مبنی بر تهمت داشته باشد میتواند شکایت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود و...شکایت افترا نمایند2

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعاده حیثیت در صورتی ممکن است که جرمی به خواهر شما منتسب شده باشد.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
در صورتی زوجه میتواند تحت عنوان افتراء و اعاده حیثیت از ایشان شکایت کند که ایشان به اتهام رابطه نامشروع از زوجه شکایت کند و نتواند اثبات کند و قرار منع تعقیب یا حکم برائت زوجه صادر شود، در غیر اینصورت نمیتوانید شکایت نمایید.
مانا باشید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما نمي توانيد به جاي خواهر اعاده حيثيت نماييد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خواهر شما حکم برائت یا منع تعقیب گرفت میتواند با اثبات سوء‌نیت همسرش شکایت افترا و اعاده حیثیت نماید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خواهرتان تحت عنوان افترا و یا قذف شکایت کرده و شاهد خواتان شوید