مشاوره حقوقی رایگان - افترا ناموسی

کسی که هم تهمت و فحاشی کرده و هم افترا ناموسی و ادعا رابطه نامشروع بصورت تلفنی و پیامکی کرده و هم بصورت حضوری علاوه بر فحاشی آسیب فیزیکی رسونده و در فیلم ضبط شده از دوربین مداربسته تلاش زوری برای سوار کردن شاکی در ماشین کرده و علاوه بر آن در محل سکونت قبلی شاکی اقدام به فحاشی و آبروریزی کرده . چطور میتوان حکم فوری برای بازداشتش گرفت که به کارش ادامه نده ؟
و اینکه معمولا مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نیازی نیست اقدامی انجام دهید شکایت تان را به نحو صحیحی تنظیم و ثبت نمایید در صورت اثبات وقوع و نهایتا با حکم دادگاه اقدامات لازم صورت می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس 110 تماس بگیرید

و شما باید شکوائیه توهین و افترا و قذف و ضرب و حرح را مطرح نمایید و نامه برای پزشکی قانونی اخذ نمایید و با ارائه مستندات و دلایل به مرجع
قضایی دعوا را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان بازداشت موقت وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

افترا و توهین در دسته جرائمی نیست که منجر به بازداشت موقت افراد شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری ضرب و جرح و توهین و تهمت و تهدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام جرایم پیش گفته را در قالب یک شکوائیه به ثبت برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینها همه از جرایم سنگین است وکیل بگیرید تا اقدامات لازم حقوقی صورت گیرد یا از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید تا رسیدگی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به مورد و نوع و شرایط ارتکاب جرم مجازات تعیین میگردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید. بازپرس دستورات لازم را صادر خواهد نمود. در صورت اثبات مجازات های مختلفی دارد که تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تحت عنوان افترا و توهین و ضرب و جرح با ارائه مستندات برای افترا و توهین جزای نقدی تعیین میگردد.برای ضرب و جرح در صورت اثبات بر حسب جراحات وارده دیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شکوائیه توهین و افترا و قذف و ضرب و حرح را مطرح نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی تحت عنوان افترا، توهین، مزاحمت، ضرب و جرح عمدی، قدرت نمایی و ایجاد هیاهو ،تهدید و.... علیه ایشان طرح شکایت نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان توهین و افترا و فحلشی شکایت کنید تا بررسی در دادسرا انجام شود و قرار تامینی صادر گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شکایت نمایید

و تعدد افعال مجرمانه را لحاظ نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تمام موارد با ارایه مستندات قابل تعقیب وشکایت است