مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل

سلام هشت سال ازدواج کردم و یه دختر سه سال و نیم دارم همسرم شخصی بد اخلاق که مدام توهین و تحقیر میکنه و فحش به خودم و خانوادم میده ، نفقه میده ولی مدام در حال اذیت کردن من از لحاظ روحی و روانیه . خودش مدام بیرونه ولی با این که من برم خونه پدرم مشکل داره و سه ساله کلا با خانوادم قطع رابطه کرده ، به من میگه برو خونه پدرت اگه نمیخوای این زندگی رو ، من بخاطر دخترم و ترس از اینکه از من بگیرش کوتاه اومدم ، حالا نمیدونم چکار کنم برم و دخترمو ببرم و یا بمونم خونه ، نمیدونم از چه راهی وارد بشم که درست باشه ، چون ادم خیلی زرنگیه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت توهین وتهدید واز شوهر بااستناد به ادله شکایت کنید وبعد از اثبات سو معاشرت درخواست طلاق دهید