مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام همسرم به مدت 11ماه است که ترک منزل کرده شکایت کردم قرار منع تعقیب صادر شد‌. اعتراض گذاشتم و اعتراضم قبول شد و قرار جلب دادرسی صادر شد میخواستم بدونم منظور از این قرار چیست و آیا مجازات هم دارد؟ از آنجایی که خانوادم شهر دیگه ای ساکن هستند و به عنوان شاهد پیشم نیستن چجوری میتونم نیومدنش به منزل رو ثابت کنم برای گرفتن طلاق؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.با استناد به ادله ای چون شهادت شهود.بله ترک نفقه کیفری در صورت اثبات چنین شخصی مجرم بوده و بیش از شش ماه تا دو سال زندانی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت رسیدگی به پرونده به دادگاه ارسال میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ترک نفقه جرم محسوب میشود و 6 ماه تا 2 سال حبس دارد از شهادت همسایه ها استفاده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت اثبات زندان دارد از طریق شهادت شهود ثابت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی از نظر دادسرا ، جرم ترک انفاق توسط زوج محرز شده است و پرونده برای صدور حکم ، به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد
و با معرفی شهود در دادگاه ، ترک منزل توسط زوج را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پرونده به دادگاه ارسال میشود ودردادگاه رسیدگی میشود ودرصورت محکومیت شوهرتان مجازات حبس دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مجازات ترک انفاق کیفری 6ماه تا 2 سال حبس می باشد به شهادت شهود استناد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرار جلب به دادرسی یعنی فعلا در مرحله تحقیقات همسر شما مجرم شناخته شده است باید منتظر جلسه رسیدگی دادگاه باشید که به شما ابلاغ می شود .
برای طلاق از طریق عدم پرداخت نفقه و ترک زندگی مشترک شکایت مجزا نیاز است علاوه بر شهادت شهود راه های دیگری نیز وجود دارد .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

جلب به دادرسی بدین معناست که با توجه به تحقیقات دادرسرا وی مرتکب جرم گردیده و پرونده به دادگاه جهت تعیین مجازات ارسال می شود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

جلب ب دادرسی مورد قبول واقع شدن اعتراض شما و محرز شدن جرم ترک انفاق از طرف همسر است. با معرفی شهود ب جلسه دادگاه بروید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت اثبات بله