مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه

سلام وقت بخیر
همچین پیامی رو دریافت کردم :
شكوائيه شماره ...... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 1097 دادگاه كيفري دو مجتمع قضايي ارشاد تهران ارجاع و با شماره پرونده ...... و رمز شخصي ..... ثبت گرديد

باید چیکار کنم ؟!
البته لازم به ذکره که من پیامک کشف حجاب داشتم و اعتراض کردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن مربوطه اگر از سر برگ عدل ایران ارسال شده و کلاهبرداری نباشد. منتظر ابلاغ باشید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

سلام
علیه شما پرونده کیفری تشکیل شده
میتونید در قسمت اطلاعات پرونده در سایت عدلیران موضوع شکایت رو مشاهده بفرمایید.
توصیه می شود وکیل به صورت حضوری پیگیری نماید زیرا اگر حضوری مراجعه فرمایید احتمال اینکه بازداشت بشوید وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده به دادگاه برای صدور حکم ارجاع داده شده است