مشاوره حقوقی رایگان - موارد رسیدگی و ارجاع مستقیم به دادگاه

سلام در ارسال شکواییه کیفری توسط دفاتر خدمات الکترونیکی آیا میتوان مستقیما به دادگاه ارسال نمود به جای دادسرا ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جرائم درجه 7 و 8 مستقیم در دادگاه رسیدگی میشود

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام خیر مگر بعضی جرایم که رسیدگی به آنها درصلاحیت دادگاه است مانند رابطه نامشروع

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام خیر مگر بعضی جرایم که رسیدگی به آنها درصلاحیت دادگاه است مانند رابطه نامشروع

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
خير
فقط بعضي از جرايم نظير جرايم منافي عفت و جرايم درجه ٧و ٨ مستقيما در دادگاه رسيدگي مي شوند

پرسشگر :

مزاحمت تلفنی و کلاهبرداری میشه مستقیما به دادگاه شکایت کرد؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر تحقیقات مقدماتی کلیه جرایم بابازپرس است بازپرس کجاست؟توی دادسرا بنابراین باید به دادسرا ارسال شود و بعداز تکمیل وتحقیق باصدورقرار به دادگاه برای محاکمه وصدوررای ارسال شود البته یکسری جرایم سبک تعزیری درجه هفت وهشت و یکسری مجازاتهای حدی مستقیما دردادگاه مطرح میشود ودادسرا وکلانتری ها ازورودبه پرونده وهرگونه تحقیق وتعقیب ممنوع اند ولی شما باید پرونده را وشکواییه را به دادسرا ارسال کنید چراکه اصل صلاحیت ذاتی تحقیقات مقدماتی دادسراست و مقامات دادسرا درصورت احراز جرایم مذکور پرونده راباصدورقرارعدم صلاحیت به دادگاه صلاحیتدارارسال میکنند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

شکایت کیفری در مرحله اول به دادسرا ارجاع می شود و سپس جهت صدور حکم به دادگاه ارسال می شود

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.جرم مزاحمت تلفنی درصلاحیت دادگاه است. ولی ابتدا باید به دادسرا ارسال وبا تشخیص بازپرس,قرارعدم صلاحیت صادر وبه دادگاه ارسال می گردد.ولی کلاهبرداری را دادسراباید تحقیقات کامل را انجام ونسبت به آن باید اظهارنظرکند .ومستقیما به دادگاه ارسال نخواهدشد.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

موارد ارجاع مستقیم به دادگاه در قانون احسا شده ومشخص میباشد و شامل جرایم خاصی از جمله جرایم منافط عفت میباشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. به جز جرایم خاص، اکثر جرایم به دادسرا ارسال می شود.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام در جرائم درجه هفت و هشت به مستقیما به دادگاه ارجاع می گردد در غیر این صورت به دادسرا ارسال می گردد