مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام هفت سال قبل من معسرشناخته شدم دراین هفت سال اقساط راپرداخت کردم ولیکن شاکی رفته بابت کل بدهی تقاضای ضرروزیان به روزبدهی راکرده ودادگاه حقوقی حکم عجیبی بابت به روز شدن داده بابت صدوسی میلیون بدهی درسال95مبلغ هفت ونیم میلیارد تومان من رامحکوم کرده ونه به پرداخت‌های من ونه به حکم قطعی اعسارتوجه کرده تکلیف من چیست؟ممنون میشم من رایانه‌هایی کنیدباتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به دادنامه بدوی درمهلت مقرر با پیوست دقیق مستندات خویش اعتراض نمایید.
به نظر میرسد رای صادره دارای اشکالاتی باشد،که امکان نقض آن در مرحله تجدید نظر وجوددارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت قانونی به رای صادره اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که اعسار پذیرفته می‌شود و در حال پرداخت اقساط هستید خسارت تاخیر تادیه متوقف خواهد شد و شعبه اجرای احکام مدنی بدون توجه به این امر، اقدام عجیبی را مرتکب شده است و شما بایستی نسبت به این اقدام اعتراض کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعتراض کنید.با توجه به اعسار شما و پرداخت اقساط به حکم صادره ایراد وارد است.