مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان

با سلام بنده سال 97 محکوم به ده سال حبس به جرم استفاده از علامت استاندارد و یک سال حبس بابت تهدید علیه بهداشت عمومی شدم آیا شامل مرور زمان میشه واینکه چطوری اقدام کنم اگه شامل مرور زمان بشه کد ملی مسدود شدم هم رفع میشه

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام محکومیت قطعی حبس شامل مرور زمان نمیشود توصیه میگردد جهت تحمل مجازات حبس به اجرای احکام کیفری مجری مجازات مراجعه کنید در اینصورت کد ملی شما رفع انسداد میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر ده سال حبس باشد هنوز مشمول مرور زمان نشده است
آرا صادره باید به نظر برسد

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما محکومیت قطعی کیفری مبنی بر حبس مشمول مرور زمان نمی‌گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شامل مرور زمان نمی‌شود مرور زمان حتماً می‌بایست شرایط قانونی آن وجود داشته باشدشما می‌توانید درخواست تخفیف یا از سایر تخفیفات قانونی استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله با شرایطی مشمول مرور زمان میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشمول مرور زمان نمیشود توصیه میشود از نهادهای تخفیف مجازات در این زمینه بهره مند شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مشمول مرور زمان نمی باشد اگر می شد که هر کسی را به حبس محکوم می کردند مدتی نا پیدا می شد تا مشمول مرور زمان بشود!