مشاوره حقوقی رایگان - درج ابلاغ تخریب توسط جهاد علیرغم مشمول بودن مرور زمان

سلام. من یه زمین 1000 متری رو خریداری کردم که سال 98 دور زمین یک متر دیوارکشی و فنس و استخر و یه اتاقک 20 متری ساخته شده و من به همین شکل خریداری کردم. از سال 98 تا الان هم جهاد ابلاغی نداده ولی در تاریخ 1401/06/01 اومده و روی دیوار ابلاغ تخریب نوشته ... با توجه به اینکه دیوارکشی و بنای ساخته شده مشمول مرور زمان میشه آیا باز هم کاری باید انجام بدم که جهاد برای تخریب اقدام نکنه؟ یا خود جهاد قبل از تخریب استعلام لازم رو میگیره؟
چون اگر تخریب صورت بگیره بعد شکایت و پیگیری دردسر داره و نتیجه ای هم نداره ... ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید قبلش از ارگانهای جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و شهرداری استعلام بگیربد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

مهلت مرور زمان سه سال از زمان وقوع جرم است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به جهاد مراجعه نمایید و اعلام نمایید که شما ملک را به همین صورت خریداری کرده اید

و ساخت مربوط به بیشتر از سه سال قبل میباشد و
و جرم تغییر کاربری غیر مجاز ، مشمول مرور زمان شده است

و اگر در کمیسیون ماده 99 رای تخریب صادر شده است شما اعلام نمایید که رای کمیسیون را به شما ابلاغ نمایند تا شما بتوانید اعتراض نمایید
و مستندات و مدارک خود را برای شمول مرور زمان ارایه بدهید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت به شما ابلاغ می شود تا در دادگاه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
ممکن است قبلا تشکلیل پرونده شده و به موضوع رسیدگی شده باشد که در این صورت شامل مرور زمان نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به جهاد مراجعه کنید ممکن است قبلاً پرونده ای داشته و شما اطلاع نداری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از جهاد کشاورزی و شهرداری پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از ارگانهای جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و شهرداری استعلام بگیربد