مشاوره حقوقی رایگان - اهلیت

تو پرونده ای که پسرم شاکی بود و شکایت توسط من به وکیل وکالت داده بودم طرح شد هر وقت میرم میگن شما سمت ندارین در صورتی که شماره پرونده تو ثنای من وجود داره و من نیز شاکی بودم چرا میگن سمت نداری ؟ اگه من اهلیت ندارم پس چطور ازم شکایت میشه اهلیت دارم ؟
مگه میشه همزمان تویه یه پرونده فاقد سمت . اهلیت باشم و همان زمان تو یه پرونده ی دیگه ازم شکایت بشه و اهلیت داشته باشم مگر غیر از اینه شخص فاقد سمت نه می تونه شکایت کنه نه میشه ازش شکایت کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر وکیل مدنی باشید صحیح میگویند
موضوع باید تخصصا بررسی شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پسرتون شاکی هس نه شما.شما برای پسرتان وکیل گرفته اید بنابراین ارتباطی به پرونده ندارید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام بدوا لازم است عرض کنم واژه اهلیت با سمت دارای تفاوت است نداشتن اهلیت یعنی شخص بدلیل مشکلات عقلی حق تصرفاتی ندارد واما نداشتن سمت در طرح شکایت ازطرف پسر شما ممکن بدلیل این است که پسر شما کبیر باشد وخود دارای شخصیت مستقل می باشد وشما بدون داشتن وکالت از پسر خود اقدام به اعطای وکالت به وکیل نمودید لذا با بررسی موضوع واخذ مشاوره از وکیل خود اقدام به رفع مشکل نمائید موفق باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از وکیلتان پیگیری موضوع را بفرمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اهلیت نداشتن با سمت نداشتن فرق دارد. موضوع را وکیلتان بهتر میداند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اهلیت وسمت داشتن دوواژه بی ارتباط به هم اند
اگرشاکی فرزندشماست پس شماسمت ندارید پرونده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اهلیت داشتن یک چیز جداست و سمت داشتن هم یک چیز جدای دیگر در بخشی از سوال تان گفته اید به شما عنوان می کنند سمت ندارید یعنی در پرونده پسرتان فقط وکیل ایشان و خود پسرتان حق پیگیری دارند و وکالت شما از پسرتان تحت هر عنوانی داخل مراجع قضایی به کار نمی آید و باید پیگیری و سوالات تان را از وکیل تان جویا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما وکالت مدنی دارید و به همین جهت است که شما ندارید بنابراین فرق است بین شما و وکیل اخذ شده.
شما نمیتوانید با وکالت مدنی در پرونده‌ای ورود پیدا کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما به ولایت از فرزندتان شکایت کرده اید می توانید شکایت خود را پیگیری کنید