مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت وکیل

سلام و وقت بخیر
برای پیگیری کار حقوقی ملک خود به وکیل وکالت دادم جهت خلع ید و تخلیه ملک و سند مالکیت ملک را به ایشان دادم اما ایشان سند مالکیت را به صاحب قبلی ملک داده...و لایحه بطلان معامله را ثبت کرده و با صاحب قبلی تبانی کرده است.
ممنون میشم بفرمایید که در این خصوص باید چه اقداماتی انجام دهم.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکیل دادگستری سوگند یاد کرده با شرافت وکالت کند
تهمت سنگینی میزنید
شاید استباه میکنید
ولی اگر همچین موردی اتفاق افتاده به دادسرای انتظامی کانون وکلا یا مرکز وکلا شهری که وکیل عضو آن است شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادسرای انتظامی کانون وکلا یا مرکز وکلا شهری که وکیل عضو آن است شکایت کنید