مشاوره حقوقی رایگان - برخورد مشکل با وکیل

سلام
من سال 94 برای چک یه وکیل گرفتم همون سال هم کل مبلغ توافقی رو از من گرفت حالا تو سال 99 من با طرف دعوی به توافق رسیدم و مبلغ توافقی رو به حساب وکیل ریختن وکیلم مبلغ سه میلیون از اون پول رو کم کرد و به حساب من ریخت بهش میگم چرا کم کردی میگه بخاطر اینکه روند پرونده طولانی شده
بهش گفتم از طریق کانون وکلا اقدام میکنم تهدیدم کرد که پرونده رو دست کاری میکنه و من رو محکوم راستی این کار وکیل خیانت در امانت حساب میشه یا نه