مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خوابگاه دانشجویی

باسلام.بنده دانشجوی ترم پنجم هستم و 21سال سن دارم.پدرم درقیدحیات نیستن از اونجایی که قانون نانوشته خوابگاه دانشگاه ما این هست که هرسال برای ثبت نام پدرویامادرباید حضورداشته باشن من گواهی فوت پدرم روبرای ثبت نام بردم که ثابت کنم پدردرقیدحیات نیستن واز من قبول نکردن گفتن باید حتما مادر همراه باشه شکایتی میتونم بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
وجاهت قانونی ندارد
الزام به حضور مادر نیست
با این اوصاف رایزنی و همراهی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است این موضوع را از طریق ریاست دانشگاه پیگیری بفرمائید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام برای رفع مشکل بهتر بود مادر مراجعه می نمودند وحال برای حل مشکل بنحو کتبی درخواست خود را به ریاست دانشگاه تقدیم وشماره ثبت ان را دریافت کنید ونامبرده موظف است پاسخ شما بدهد ودر صورتی که ظرف سه ماه هیچ پاسخی به شما ارائه نشد می توانید به مرجع صالح طرح شکایت کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

الزامی در کار نبست به ریاست یا حراست مراجعخ کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضور مادر الزامی نیست و شما موضوع را از طریق ریاست دانشگاه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.