مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و اعسار

سلام سال 1400 فردی را از طریق شکایت حقوقی با فاکتور فروش و رسید باربری محکوم کردم اواخر سال 1401 درخواست جلب و توقیف اموال کردم ولی برای دریافت برگه جلب بخاطر این که 700 کیلومتر از من دور است نتوانستم بروم امروز ابلاغیه ای از ثنا دریافت کردم که نامبرده درخواست اعسار کرده از آنجایی که نامبرده تمام مبالغ کلاهبرداری را بنام همسر و برادرخانمش میریزه ومعدل 10میلیارد گردش مالی خانمش هست درصورتی که شاغل نیست دربازار تهران چند نفر را می‌شناسم که مالش را برده ولی آنها مدرکی برای محکوم کردنش ندارند چون چک غیر داده لطفا به چند سوالم پاسخ فرمایید1-ایا بعد از حدود یک سال از محکوم شدن و درخواست جلب اعسار دادن جایگاهی دارد یانه 2_ایا میتوانم از دادگاه درخواست پرینت حساب همسرش یا توقیف حساب‌های آن رابکنم 3_ چجوری میتوانم اعسار را بی اعتبار کنم 4_ چرا برای من از طریق ثنا برای اعسار اطلاع داده نشده ولی در برگه اعسار حضوری تلقی شده
ممنون از زحماتتان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بهتر است حاضر شده و تقاضای رد اعسار را نمایید
اگر مالی بنامش نباشد پذیرفته خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال کوتاه نیست بلکه چندین سوال است که باید هر کدام را تک تک بررسی و پاسخ دهیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در سال

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله ایشان میتواند دادخواست اعسار را مطرح نماید ولی شما هم میتوانید مستندات و دلایل خود را مبنی بر عدم اعسار ایشان ارائه نمایید

خیر
باید به شما ابلاغ گردد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله بعد از یک سال هم می تواند درخواست اعسار بدهد.
امکان استعلام حساب های خود شخص امکان پذیر است اما بعید است استعلام حساب همسرش پذیرفته شود.
شما برای بی اعتباری اعسار باید مدارک و مستنداتی به دادگاه ارائه دهید که اثبات نماید ایشان دارا می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی احتیاج به بررسی مدارک و مستندات است‌.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام قانوناً دعوی اعسار در هر حال حضوری است وغیابی نیست ؛ برای نقض رای اعسار لازم است اموال شخص بدهکار را معرفی کنید ؛همسر مدیون دارای استقلال مالی است وامکان توقیف ویا دریافت پرینت از حساب وی قانونا امکان پذیر نیست تنها در صورت عدم پرداخت دین خود طبق حکم اعسار جلب وبازداشت وی می تواند اهم فشار وضمانت اجرائی باشد موفق باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

مریم عالیدایی احمدی

سرکار خانم مریم عالیدایی احمدی :

1-بله
2_بعید است که قاضی بپذیرد
3_متمکن بودن وی را اثبات کنید یا استعلام اموال وی را از دادگاه بخواهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش‌های شما طولانی می‌باشد نیاز به گفتگوی متقابل است