مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در ساخت و تکمیل پروژه آپارتمانی بعد از دو سال

بعلت عدم شناخت از سازنده و ادعاهای کذب و پر از دروغ وی مبنی بر توانایی مالی برای ساخت در ابتدای سال 98 بصورت معاوضه شش دانگ ساختمان خود را با سه واحد آپارتمانی با تحویل سال 1399 و پرداخت مبلغ 120میلیون تومان در زمان تحویل و دریافت سند از مجتمع 11 واحدی تحویل دادم و بعد از مدت چند ماه با مراجعه مالک زمین متوجه شدیم که سازنده نه تنها هیچ گونه امکان مالی ندارد و پروژه نیز به حالت تعطیلی درآمده است . سازنده اصرار داشت که حتما انجام خواهد داد ولی بر خلاف تعهدات سه واحد دیگر به پروژه اضافه کرد و آن را نیمه کاره رها کرده است .
1- سازنده حاضر به فروش ساختمان واگذاری من برای تکمیل پروژه نیست ودر مبایعه نامه فی مابین ما هیچ اشاره ای هم به آن نشده است .
2- بعلت نیاز به واحدها مجبور شدم هزینه های زیادی را خودم انجام دهم تا کار پیشرفت کند اما کل کار بصورت نیمه کاره رها شده است .
3- اکنون بیش از 24ماه از زمان تحویل گذشته است .و پروژه تقریبا" 40 تا 50 درصد انجام شده .
آیا من می توانم به تنهایی وبدون همراهی دیگر خریداران ، از سازنده ومالک شکایت کنم؟
آیا می توانم هزینه های انجام شده را از سازنده طلب کنم؟
آیا می توانم از سازنده شکایت کنم و ساختمانم را پس بگیرم وبا فروش آن پروژه را تمام کنم .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام معامله چند میلیاردی وپیچیده را بدون مطالعه اسناد رد وبدل شده با یک سوال و جواب نمی شود پاسخ درست داد باید حتما یا تز طریق مشاوره تلفنی دادراه و یا حضوری با من تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وفق شروط قرارداد باید عمل گردد نیازمند بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ماسخ به سوالات شما نیازمند بررسی قراردادهای شما می باشد