مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیکی

سلام وقت بخیر
این ابلاغیه برام از دیوان عدالت اداری اومده نمی‌دونم باید کاری انجام بدم یانه
ابلاغ اخطاریه تبادل لوایح در دیوان عدالت اداری

احتراما نسخه دوم دادخواست شاکی تامین اجتماعی با موضوع الزام تامین اجتماعی به پذیرش واحتساب سوابق بیمه ای براساس رای قطعی اداره کاردر پرونده به شماره ...به انضمام مستندات به پیوست ارسال میشود.خواهشمنداست مقرر فرمایید بااستنادبه ماده 30قانون تشکیلات وآیین دادرسی دیوان عدالت اداری پاسخ آنرا ظرف مدت 30روزازتاریخ ابلاغ این نامه بارعایت مسافت به این دفتر ارسال نمایید.
پیوست دادخواست تجدید نظر خواهی فرجام خواهی وضمایم ارسالی از خدمات قضایی مکانیزه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود سریعا تا مهلت است به یک وکیل رجوع شود جهت نگارش لایحه تخصصی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا از رای بدوی تجدیدنظرخواهی شده است و شما بایستی در مهلت مقرر نسبت به پاسخ دادخواست تجدیدنظر در قالب تبادل لوایح اقدام کنید وگرنه دادخواست تجدیدنظر بدون دفاع شما به مرجع تجدیدنظر ارسال خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از دادنامه بدوی تجدید نظرخواهی شده است لایحه تجدید نظرخواهی توسط وکیل تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید