مشاوره حقوقی رایگان - کسب و کار صرافی

سلام وقت بخیر
بنده خواستار استعلام مدرک صرافی برای شروع ب کار در مجموعه هستم
و شرایط کارشون اینجوریه که روزانه مبلغی ب حساب ما واریز میشه و ما خرید ارز براشون انجام میدیم و ب حسابشون واریز میکنیم و مبلغی به عنوان پورسانت برمی‌داریم
آیا امکان استعلام صحت انجام معامله وجود داره ؟
آخه پولی ک ب حساب ما واریز میشه رو صحتشون می‌خوام تایید کنم ک آیا از حساب خودشون واریز میشه یا از حساب دیگری
ممنون از شما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق سامانه های بانکی امکان استعلام وجوددارد. از بانک های مختلف سوال بفرمایید وهرکدام خدمات بهتری دررابطه با نیازتان داد،حساب باز نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این اشخاص معمولاً کلاهبردار هستند و حساب مردم را خالی می کنند به حساب اشخاصی مثل شما و شماها از خریداری کرده و تحویل آنها می دهید و بعد از اینکه اشخاص متضرر شکایت کردند ادعا می کنید که اطلاع نداشتید در حالی که اگر فکر کنید مشخص است که این اشخاص کارشان غیر قانونی و اکثر مواقع کلاهبرداری است.
می توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.