مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین (عدم تمکین) و منع کار

باسلام. 6ساله که ازدواج کردیم و خدا یه پسر که 2سالشه بهمون داده. خانم بنده علاقه زیادی به آرایشگری داشت و بخاطر همین مانع کار و پیشرفتش نشدم فقط چند شرط گذاشتم. ساعتکار (قبل هوا تاریکی منزل باشه.. نگهداری بچه (هرجا میخواد ازش نگهداری بشه اگه هزینه داره با خودش اگرم جای مادرش گذاشت تو تربیت و اخلاقش تاثیر نزاره و کمبود مادر احساس نکنه و .... کارهای منزل (غذا.نظافت.کلا کارهای منزل که مربوط به زنه) ولی الان حدود 7یا 8 ماهه که درآمدش خوب شده و در مقابل اخلاقش بد. هیچ کدوم از شرایط رو انجام نمیده که هیچ مشکلات جدیدم ایجاد کرده از 24 ساعته گوشی به دستش بگیر تا فکر عمل های زیبایی که میخواد انجام بده. خلاصه علناً بهم گفته من اگه تو و بچه رو ول کنم, ول میکنم؛ ولی کار و شغلمو هرگز.
منم گوشی رو ازش گرفتم و 1 روز اجازه ندادم بره سر کار
فردا صب مادر و پدرش آمدند با توهین و فحاشی خانم بنده رو بردن و الان 2ماهه من و بچه 2ساله رو تنها گذاشته.
دادخواست منع کار دادم و هم عدم تمکین.
بابت تمکین وقت مشاوره گذاشتن هنوز موعدش نشده ولی بابت منع کار وکیل گرفته و جلسه اول اعلام کرده که سر کار نمیره و من دروغ میگم. حتی گفته شوهرم بیکاره و خرجی نمیده و...
چون بصورت درصدی مشغوله،جای ثابتی نداره و به قاضی که گفتم ایشون تاکید کردن که باید یه جارو بابت محل کارش اعلام کنم که منم جایی که بیشتر میرفت رو گفتم. نامه داد به خودم که ببرم محل کارش تا استعلام بگیره که صاحب سالن قبول نکرد. دوباره از طریق کلانتری قراره بفرستن نامه رو.
اگه ایشون که دوستش هست در جواب دروغ بگه چگونه اثبات باید بکنم.
الان من بابت اثبات شاغل بودنش حتی درآیندش هم چون مشتری قبول کرده مدرک دارم
پیامهاش که به خانم دوستم داده بابت وقت آرایش. پستهای اینستاگرام تاریخ دار (مثلا از فلان تاریخ شروع ثبت نام دوره آموزشی 2ماهه که زمان اعلام آموزش هاش حتی مال بعد از جلسه اول دادگاهه که گفته شاغل نیست) و تبلیغاتی که داخل کانال تلگرامی که برای شغلش زده که ثابت میکنه
ایشون هنوز شاغل هستن.
با این دلایل میتونم منع کار بگیرم؟
تو جلسه بعدی منع کارش چه چیزی بگم یا ببرم؟
بابت تمکین هم استشهاد دارم هم بابت بچه که الان پیش پدر و مادر من هستن هم استشهاد گرفتم و هم پیام داده و صراحتاً گفته برنمیگرده و بچه رو هم نمیخواد و دست من باشه و حتی اجازه تجدید فراش رو هم دادن به بنده تو پیام هاشون.
درضمن بابت برگشتشون ما3 مرتبه بهمراه بزرگان اقدام کردیم ولی افاقه نکرد.
همسرم از اقوام هستن.
با این پیام ها که 10.15 تایی با همین مضمون هستن و استشهادها میتوانم تمکین بگیرم و باید چه کارهایی انجام بدم تا بتونم اثبات کنم و موفق بشم.
ببخشید که طولانی شد. باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز این موارد در حوزه تخصصی وکلای خانواده است هر قدر هم اطلاعات از این طریق بدست بیاوردی بازهم ممکن است ایراداتی داشته باشد دفاعیات شما