مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری اموال به موسسه خیریه

سلام من می خواهم تمام اموالم را صلح عمری کنم به موسسه خیریه محک می خواستم بدونم به چه صورت هست آیا باید فرمی رو پیش وکیل پر کنم ؟ آیا نیاز به شاهد از طرف من هست؟ آیا از طرف موسسه محک کسی باید باشه به عنوان شاهد؟ مراحل به چه صورت هست آیا جایی ثبت میشه ؟ بعد از فوتم چه کسی این کارها رو انجام میده؟ آیا اون ها هم باید اطلاع داشته باشن ؟ اگر امکان داره توضیح بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه اموال سند داشته باشد از طریق دفترخانه ثبت اسناد رسمی و در غیر اینصورت از طریق برگه عادی اقدام به عقد صلح نمایید ، در حضور شهود و مسولین موسسه خیریه ، البته در این موارد نیز امضای ذیل آنرا به تایید دفتر خانه اسناد رسمی برسانید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به NGO مربوطه مراجعه واحد حقوقی دارد کلیه کارها را خودشان به خوبی و دقت انجام میدهند