مشاوره حقوقی رایگان - ارث بعد از فوت

با سلام بنده خانمی مجرد هستم . و می خواهم بعد از فوت ارثی که دارم فقط به یکی از بستگانم برسه در اینصورت چکار باید بکنم . لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان حیات به دفترخانه مراجعه کنید و صلح عمری تنظیم کنید .
با وصیت ممکن نیست حتما باید صلحنامه عمری تنظیم کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید به صورت صلح عمری به ایشان صلح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید با وی صلح عمری تنظیم کنید جهت نیاز به مشاورع و ارائه جزئیات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام پیشنهاد می گردد که از طریق صلح عمری به ایشان انتقال دهید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام میتوانید وصیت کنید اما لازم به ذکر است که وصیت نیز صرفا در خصوص یک سوم اموال امکان پذیر می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وصیت تا یک سوم نافذ است و فقط از طریق صلح عمری ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید در حال حاضر صلح عمری با حق فسخ تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با عقد صلح عمری با حق فسخ و تعیین منافع اموال برای مصالح تا زمان فوت مصالح ، اموال خود را انتقال بدهید