مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری اموال به فرزند

باعرض سلام وخسته نباشید
مادر من از شوهر قبلی خودش طلاق گرفته وچهارتا فرزند داره حالا منی که ازشوهر دومش به دنیا اومدم میخواد اموالش رو به صورت مصالح عمری به نامم بزنه میخواستم بدونم ایا اون چهارتا فرزند بعد از فوت مادرم میتوانند ادعای وراثت کنن؟ بعد درمصالح عمری پولی هم من باید از بابت اموال به مادرم بدم مثل خرید و فروش یا لازم نیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
جهت تنظیم صلحنامه به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد تا متضرر نشوید
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ولی باید قرارداد صلح عمری به صورت رسمی و در دفترخانه تنظیم گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر با صلح عمری بعد از فوت مادر به شکل خودکار به مالکیت شما در خواهد آمد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ورثه نمی‌توانند ادعایی کنند در دفترخانه سند تنظیم کنید لازم نیست در قبال صلح عمریپولی به مادربدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است در دفتراسناد رسمی این انتقال صورت بگیرد

بعد از آن نمی‌توانند ادعایی داشته باشند نیاز به پرداخت پول هم نمی‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر صلح عمرا در دفترخانه باشد ادعایی پذیرفته نیست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با مراجعه به دفتر اسناد رسمی سند صلح عمری تنظیم شود و در این صورت، بعد از مرگ وراث نمی توانند ادعایی مطرح کنند.