مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم حضانت

سلام. دادگاه تجدید نظر حکم به طلاق و حضانت دخترم با همسرم به دلیل ازدواج من داده و دیوان هم تایید کرده.رای قبل از 9 سالگی صادر شده ولی الان که اجرائیه صادر شده دخترم 9 سال کامل قمری شده و دوست داره با من بمونه و نمی خواد یا مادرش زندگی کنه. چکار کنیم که دخترم رو نگیرند اصلا نمی خواد از پیش ما بره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت بعد از نه سالگی منتفی است و می‌تواند با ‌شما همراه شود منع قانونی ندارد
و نیاز به دادخواست هم نیست
مگر خودش نخواهد که دادخواست دادن در این فرض بی‌فایده است و امکان الزام نیست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.حضانت دختر بعد از نه سال تمام قمری به انتخاب خودش است که با کدام یک از والدین زندگی نماید.طی لایحه به شعبه مربوطه مراتب راعلام ودرخواستتان رامطرح نمایید.