مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه

سلام
پدربزرگ بنده در قید حیات صلح نامه ای را مبنی بر سرپرستی خودش توسط دخترانش برای یک ملک و زمین کشاورزی انجام داده و خودش فقط بود و خودش امضا کرد و اثر انگشت خودش هست ، بعد از تنظیم صلح نامه بنام آنها از زمانی صلحانامه به آنها نشان داده شده از موضوع صلح نامه سرگشی کردند و سرپرستی را بر عهده نگرفتند و پسرانش زحمت این کار را کشیدند و پدربزرگم که این اتفاق افتاده صلحانامه را پاره کرده و درخواست ابطال صلح نامه توسط موکل خود انجام داده بود که حدود 20 روز مانده به دادخواست و حضور در دادگاه به سبب شدت بیماری فوت کردند. الان دختران اقدام کردند برای صحیح بودن صلحنامه و حتی گفتند 2 نفر شاهد هم دارند که صلحنامه را دیدند. ضمن اینکه ما هم شاهد داریم که این افراد دختران صلاحت سرپرستی را برعهده نداشتند و امتناع کردند.
با توجه به حرفای پدربزگ بنده و شاهد که دختران صلاحت سرپستی را بر عهده نداشتند و طرح شکات و ابطال توسط پدربزم که فوت شدند و موکلش برای ادامه کار وی اقدام کرده آیا صلحنامه باطل می شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید مورد را اثبات کنید بله

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام صلح عقد لازم است و نمیتواند باطل کندالبته متن را باید ملاحظه کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ورثه می توانند در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر صلحنامه اثبات شود، ابطال آن کاری دشوار است و به دلایل معتبر نیاز می باشد.
برای طرح دعوی ابطال، باید یکی از مواردی که باعث ابطال سند می شود اثبات شود.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

برادر وقتی اصل صلح نامه دست خود شخص هست و ان را پراه کرده چرا برای ابطال ان اقدام شده است؟دعوی نباید طرح میشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که صلح نامه اثبات گردد ، ابطال آن امر دشواری است شما می توانید به عنوان ثالث در دعوی ورود کنید و اقدامات لازم برای ابطال صلحنامه را انجام دهید