مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت توسط كارگر درصد كار

بنده در مغازه تعمیرات موبایل خود( بعنوان شغل دوم) با اشنایی یكی از دوستان تعمیركاری موبایل با درصد سهم مشخص از اردیبهشت 98 مشغول كار شد و تا پایان مهرماه انجا بودن
ایشان موقع رفتن تعدادی گوشی برای انجام تكمیـل تعمیرات با خود بردند كه فیلم ان موجود است اما بعد از رفتن ایشان:
1-متوجه شدم زدیك 80 گوشی مشتریان كه ایشان در حال تعمیر بوده ناقص خراب و یا تلف كردن... در این مدت هم مشتریان را با وعده حتی تا 3 تا 4 ماه معطل كرده بودند بطوریكه بیشتر اینها شاكی شدن
2- حتی ایشان بعضی ان تعداد گوشی كه برای تعمیر بردند برنگرداندن
نظر به موارد فوق بنده اقدام به جلب رضایت مشتریان كردم: با پس دادن پول خرید گوشی مشتری و یا حتی خرید گوشی جایگزین

سپس اقدام به دادخواست تامین دلیل كردم و كارشناس دادگستری 70% خسارات متوجه ایشان دانستند و مبلغ 32 میلیون براورد خسارت كردن.

حالا سوال من این است با توجه به اینكه من قرارداد كاری با ایشان نداشتم و تنها شاهدان من مشتریان من هستند كه حاضرند در دادگاه شهادت بدهند كه گوشی جهت تعمیر در اختیار ایشان قراردادم می توانم درخواست شكایت خود را با موفقیت پیش ببرم !!
هزینه وكالت از هم اكنون به بعد چه قدر است ؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید ولی کمی پیچیده است و باید پرونده توسط ووکیل بررسی شود هزینه وکالت هم طبق توافق وکیل و موکل است