مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن چک از همسرم

سلام خسته نباشید من مقداری پول میخوام به همسرم قرض بدم ولی ازش درخواست چک کردم که بعد 1سال پولما بهم برگردونه چه جور چکی از ایشون بگیرم که بشه پاس کرد چون قبلا بهش پول دادم بهش پلی پس نداده این دفعه میخوام چک ازش بگیرم متن چک چی باشه و چه نوع چکی باشه که سرم کلاه نزاره؟
و البته دست چک بانک سپه داره و ملت کدام بهتره متن چک هم چی باشه ممنون

پاسخ ها :

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

صرفا چک صیاد و حتما در سامانه ثبت شود در غیر این صورت چک یک سند مدنی ساده خواهد بود و ضمانت اجرای اسناد تجاری و مزایای آن شامل شما نمیشود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چک صیادی بگیرید، فرقی نمیکنه کدوم بانک باشه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چک بنام شما باشد و مبلغ نوشته شود. چیز دیگری نیاز نیست نوشته شود. چنانچه چک صیادی است در سامانه صیاد ثبت شود. نوع بانک فرقی ندارد.