مشاوره حقوقی رایگان - شراکت و فسخ

سلام
میشه راهنمایی کنین خیلی واجبه
دوست من حدود 2 سال پیش 100 میلیون به رفیقش میده که باهم شریکی بوتیک لباس مردونه بزنن، قرارداد ننوشتن و همه چیز زبانی بوده، الان بعد 2 سال رفیقش میخواد شراکتو بهم بزنه، این دوست من چقد روی این پولش سود میاد و ضرر فسخ هم میاد روش؟ چجوری باید حساب کنه که چقد پول باید ازشون بگیره؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
این موضوع باید به کارشناس حسابرسی ارجاع و توافقات و فروش بررسی بشه .امکان تعیین مبلغ به این شکل وجود نداره.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
همه چیز ‌توافقی است ‌
و بستگی به سود و زیان شراکت خواهد داشت