مشاوره حقوقی رایگان - فسخ شراکت

سلام و صبح بخیر
من در خدمات کامپیوتری کار می کنم رئیسم برای اینکه منو بیمه نکنه ازم خواست شراکت نامه محضری داشته باشیم و بنده ام چون اطلاعات کافی نداشتم قبول کردم شراکت نامه را طوری تنظیم کردن که تا سال بعد مرداد اعتبار داشته باشه آیا من الان میخوام از کار دربیام میتونم شراکت نامه را فسخ کنم؟ و همینطور من 3% حق دارم آیا مالیات هم شامل من میشه یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مالیاتی باشد ظاهرا شما نیز مسول هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان یا می‌بایست قبول کند که شما برایش کار می‌کردید و حق و حقوق شما و بیمه شما را بپردازد یا اگر شراکت است شما هم به عنوان شراکت سهم خود را مطالبه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم قطعاً در پرداخت مالیات شریک هستید �چه سریع‌تر شراکت نامه را فسخ کنید