مشاوره حقوقی رایگان - فسخ شراکت یک طرفه بدون قراردادی بین هم

با سلام دوسال پیش با شخصی شریک شدیم که سرمایه از او و کار از ما بود و با توجه به شرایط کاری خوب پیش نرفت و ایشان یک طرفه گفتن همه دستگاه های من رو جمع کن وبیار که به او گفتم دستگاه بدهکاری دارد بگذار بدهکاری تمام بشود و بعد که اجازه ندادن و گفتم بدهکاری با خودت گفتن خودم میدهم فقط بیار حال ما بردیم فقط یک دستگاه به عنوان گرو پیش طلبکار هست حالا ایشون شکایت کرده که دستگاه من رو نمیدهد وپای حساب کتاب نمیاد واز طرفی هم به هر کسی رسیده حتی پدر خانومم که در شهری دیگر هست زنگ زده که این 800میلیون بدهکاری نمیده و .. به خانمم پیام داده بوده ...الان با این فرد چی کار باید کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر طلب دارد مطالبه کند و شما دفاع کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

باید طرح دعوا کند و متناسب عنوان خواسته دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
طرفین قرارداد ، باید بر اساس مفاد و شروط مندرج در قرارداد به تعهدات خود عمل نمایند
و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به بررسی حساب‌های فی مابین از طریق کارشناس حسابداری مورد توافق طرفین اقدام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع در دادگاه مطرح شود مطابق آن دفاع صورت گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابتدا باید اثبات شود که شراکت کاری در بین بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مستندات شما بررسی و با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به عودت دستگاه هستید، و میتوانید برای طلب تان مطالبه وجه باستناد مدارک موجود مطرح نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دستگاه به طرف مقابل شما تعلق دارد شما ملزم به بازگرداندن دستگاه هستید و برای مطالبات خود باید دادخواست بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد شراکت شما مکلف به عودت دستگاه می‌باشید لیکن برای مطالبات خود می‌توانید اقامه دعوی مربوطه نمائید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دستگاه بازگردانده شود و برای تسويه حساب نهایی از طریق دادگاه اقدام کنید