مشاوره حقوقی رایگان - امکان رد تجدید نظر قبل از دادگاه

با عرض سلام و خسته نباشید
من از یک شخصی به خاطر دادن چک برگشتی شکایت کردم و ایشان در دو دادگاه اول محکوم شدش و برای بار دوم درخواست اعتراض داده است. دادگاه از ایشان درخواست لایحه نمونده ولی ایشان از دادن لایحه در مدت مقرر (10 روز) خودداری نمونده است . (در ثنا من هیچ گزارشی بابت اعتراض نیامده است و اطلاعات مربوط رو از دفتر دادگاه دریافت نمونده ام)
سوال من این است که آیا درخواست تجدید نظر ایشان به خاطر ندادن لایحه به دادگاه لغو میشود؟ و یا اینکه مراحلی دیگری دارد؟ (هر دو ما دارای ثنا می باشیم)

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

پرونده با همین اوراق به مرجع تجدید نظر میرود