مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم از طرف همسر

سلام من دیروز از طرف همسرم مورد ضرب قرار گرفتم شکایت کردم و برگه پزشک قانونی گرفتم اما شاهدی ندارم در صورت انکار اون ایا رای به نفع من میشه یا خیر ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار اگر دادگاه حرف شما را قبول کند از شما میخواهد تا سوگند یاد کنید.
و با سوگند شما می تواند زوج را محکوم به پرداخت دیه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
بستگی به دفاعیات شما در جلسه دادرسی خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر ادعای مطرح می‌کنید باید آن را با دلیل ثابت کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله میتونین پیگیری کنین وهمون نامه پزشکی قانونی کافی هست برای شکایت وتعقیب کیفری. چون دعوا بین زوجین بوده ، دادگاه به قراین و امارات بسنده میکنه و احتمال محکومیت زوج دراین فرضیه وجود داره.

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

اولا بروید با هم مصالحه کنید وبه زندگی زناشویی تان ادامه دهید در غیر اینصورت باید به یک طریقی مثل دونفر شاهد ؛ ضرب وشتم را اثبات کنی .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به دفاعیات شما دارد لذا بهتر است لایحه دفاعیه تخصصی در این خصوص تنظیم گردد
لیکن این رای قطعی دائر بر محکومیت همسرتان را اگر بتوانید اخذ کنید بعدا می تواند برای اقدام به طلاق موثر واقع شود
برای کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه ، باید بازپرس وجدانش قانع شود که او زده