مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط حق فسخ

اگه قراردادی امضا بشه و داخلش بندی باشه که به ازا پاس نشدن چک ها امکان فسخ قرارداد وجود دارد
ولی 2 ماه بعد از پاس نشدن چک ، فرد اقدام کند به انجام امور دارایی و شهرداری برای انتقال مالکیت طبق همان قرارداد و حتی فیش دارایی هم واریز نماید این امر مصداق اسقاط حق فسخ هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بنظر اری عدول از فسخ است
البته اوضاع و احوال قضیه حائز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر حق فسخ می‌بایست اعلام شود فصل نیاز به اعلام اراده دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فروشنده فسخ را با اظهارنامه به اطلاع خریدار برساند و بعد دادخواست تنفیذ فسخ

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شخیر فرد به طور ضمنی خیار فسخ را از بین برده