مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش آپارتمان

با سلام به اساتید بنده آپارتمانی سال 99 فروختم که خریدار نصف ثمن رو قرارشد روز محضر پرداخت کند در قولنامه قید شده بود هریک به تعدادت عمل نکنن باید 25درصد ضرر زیان بده روز محضر نیومد ومن هم به بنگاه هم به خریدار اعلام فسخ کردم و از فروش ملک گفتن صرف نظر کردم از آنجا که بنگاه و خریدار دوست بودن همه جور منو قبل محضر اذیت کردن و منو با التماس و خواهش راضی می‌کردن منم روز محضر هرچی التماس کردن قبول نکردم باز با التماس راضی شدم حق فسخ نگیرم ولی همینم باز شد که فکر کلک باز بزنه به سرشون و به خریدار یاد دادن که اگه خواست پول بیانه بده تو جواب نده اونم هی میپیچوند به خریدارگفته بودن این ملک خریده پول لازم داره اذیتش کنی خودش التماس میکنه. بازم طمع کردن همه بهم میگفتن حتی شورا حل اختلاف که چون سند نزدی خونه تحویل ندادی وحالا خوبی حالیش نیست بزار بدو بدو کنه بعد دوسال با مامور و حکم تخلیه اومد در خونه داد و بیداد منم تنها نه پدر دارم نه مادر گفتم با مامور اومد درسته برم دادگاه ببینم چی میشه همه میگن بدبخت ترسوندنت مکه می‌تونه پول خونه رو کامل نده سند به نام تو باشه بعد دوسال بیاد بندازتت بیرون فیلم هم گرفتم همسایه ها هم شاهدن اگه کلک باشه چی میشه و چی کار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قرار داد و خسارت های مربوطه بستگی کامل به متن قرارداد دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگر قولنامه تنظیم شده و شما ادعای فسخ دارید سریعا اظهارنامه فسخ ارسال کنید و دادخواست اعلام فسخ بدهید که نتوانند اقدامی بکنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در خصوص اعلام فسخ معامله به ایشان ارسال و سپس دادخواست تایید فسخ معامله را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید