مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هبه

سلام پسری هستم مدتی با یه دختر دوست بودم و قصد ازدواج داشتیم و خانواده ها در جریان بودن( نامزد نبودیم ولی) الان ایشون به من خیانت کرده، و میخوام هزینه هایی که زدم به کارتش رو پس بگیرم، مبالغی که زدم به کارتش رو خرج کرده، میتونم بگم هبه چون در ازای تعهد بوده و انجام نشده مبالغی که خرج کرده هم پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر هبه بوده قابل رجوع است با شرایطی امکان پذیر است مثلا مال مربوطه مصرف نشده باشد
اگر قرض باشد امکان پذیر است که باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید زیرا اصل بر برائت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود نسبت به ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه اقدام کنید و در آخر اظهارنامه قید کنید که در صورت عدم استرداد طرح دعوی حقوقی خواهد شد در صورت عدم افاقه دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اگر سوالات متنی در این سایت رایگان قرار داده شده است به این معنی نیست که هر فردی برای سوء استفاده خودش را در قالب کاراکتر های دو طرف دعوی معرفی کرده و اقدام به سودجویی برای اهداف نادرست خودش کند !!!
قبلا سوالتان پرسیده شده و جواب هم گرفته اید
هدایا غیر قابل مصرف قابل عودت و مبالغ نیز قابل دریافت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اجناسی را که وجود دارد و مبالغ خود را دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید.
طبی قانون هر پرداخت و دریافت باید علت موجه داشته باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر هبه بوده و ایشان استفاده کرده است و موجود نیست خیر .اما اگر قرض بوده می‌توانید پس بگیرید